Az áruház működése - TORDAI.EU Webáruház

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Az áruház működése

ÁSZF, ADATVÉDELEM
A webáruház működése:

FIGYELEM! AZ OLDALON FELTÜNTETETT ÁRAK CSAK A WEBÁRUHÁZRA VONATKOZNAK, NEM KÉRHETŐEK SZÁMON ÜZLETÜNKBEN!

WEBÁRUHÁZUNK ÉS BOLTUNK KÜLÖN EGYSÉGKÉNT MŰKÖDIK EZÉRT AZ ÁRUVÁLASZTÉK ELTÉRHET A TORDAI .CO BOLT KÉSZLETÉTŐL, ÍGY BOLTI ÁTVÉTELES RENDELÉS ESETÉN IS LEHETSÉGES, HOGY A MEGRENDELT TERMÉKET SZÁLLÍTANI KELL, NEM ÁLL AZONNAL RENDELKEZÉSRE!

KÉRJÜK FENTIEK FIGYELEMBEVÉTELÉVEL ÉS BETARTÁSÁVAL RENDELJENEK.

MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

Az áruház kezelése:

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit a vásárlás során felmerülő igényekhez igazítottuk és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Böngészés:

Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben kiválaszthat termékeket, amelyek a kosarába kerülnek, és elég ha Ön a vásárlás véglegesítésénél adja meg adatait.

A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A bal oldalon található gombok segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelhetnek. A kívánt termékcsoportra kattintva részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, és eljuthat a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már fénykép és részletes leírás is található. A fényképek mellet jobbra-alul láthatja a termék BRUTTÓ KISKERESKEDELMI ÁRÁT, illetve itt teheti kosarába a terméket.

Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább.

Rendelés:

Rendelést Ön vendég vásárlóként, előzetes regisztráció nélkül is leadhat!

Mit jelent ez?

Vendég vásárlóként nem kell regoisztrálnia rendszerünkbe, és csak a szállítási adatokat kell megadnia, melyre a csomagot kiküldjük, és melyre a számlát is kiállítjuk!

Előreutalás esetén természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból.

Ezek után választhat szállítási és fizetési módot.

El kell olvasnia és fogadnia áruházunk felhasználási feltételeit

A rendszer a szállítási módot kiválasztva automatikusan frissíti a fizetendő szállítási díjat. (ha bolti átvételt választ, a webáruház nem adja hozzá a kiszállítás díját)

Amint megerősítette a rendelését, e-mailben tájékoztatást küldünk a vásárlás részleteiről, a rendelése állapotáról és minden változásról!

KÉRJÜK ELLENŐRIZZE GYAKRAN EMAIL FIÓKJÁT, HOGY IDŐBEN ÉRTESÜLJÖN RENDELÉSE ÁLLAPOTÁRÓL!

MEGKÉRÜNK MINDENKIT (Gmail, Freemail) nézze meg Spam/levélszemét mappáját is a visszaigazolásról!

(egyes szolgáltatóknál levelünk spam fiókban landolhat, ha ilyet tapasztal, kérjük állítsa email címünket megbízható státuszúra)

TOVÁBBI RÉSZLTEKET A RENDELÉS MENETE CÍMŰ OLDALUNKON OLVASHAT!
Köszönjük - KinderToys AVON TORDAI .CO bolt és webáruház átvételi pont
TORDAI.CO
TORDAI
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz